ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
Χρυσή Αυγή
2 Μάρτιος 2008

Παράδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στο προξενείο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη
Το περασμένο Σάββατο, δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν έξω από το προξενείο της Σερβίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν με συμβολικό τρόπο στον δοκιμαζόμενο από την τυρρανική πολιτική των ΗΠΑ Σερβικό λαό. Στη συνέχεια παραδόθηκε σχετικό ψήφισμα αλληλεγγύης στην ελληνική και τη σερβική γλώσσα και ακολούθησε διανομή ενημερωτικού υλικού στους συμπατριώτες μας, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις νέες, δυσμενείς εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Το περιεχόμενο του σχετικού ψηφίσματος:
“Η μονομερής ανακήρυξη «ανεξαρτησίας» του Κοσσυφοπεδίου, από το αλβανοκρατούμενο κοινοβούλιο των UCKάδων, αποτελεί άμεση παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας της Σερβίας και προσβολή κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου. Είναι η απόδειξη της ευθείας ανάμειξης της Σιωνιστικής - Αμερικάνικης πολιτικής στα Βαλκάνια και το αποτέλεσμα μιας μακράς πολιτικής εθνικής εκκαθάρισης, εναντίον του γηγενούς Σέρβικου πληθυσμού, η οποία ξεκίνησε με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, το 1999. Η υποκριτική επιβράβευση της «αυτονομιστικής» συμμορίας των Αλβανών δολοφόνων, εμπόρων ναρκωτικών και λευκής σαρκός, του UCK, στο όνομα μιας δήθεν αυτοδιάθεσης και δημοκρατίας, φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης. Αποκαλύπτει το σχέδιο του πολυτεμαχισμού των Βαλκανίων και την επίθεση στην συνοχή των Εθνών, με τη δημιουργία ελεγχόμενων προτεκτοράτων.

Η Πατρίδα μας, βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και καιρό και γνωρίζουμε καλά πως στα σχέδια του Παγκόσμιου Δυνάστη, μετά το Κόσσοβο, βρίσκεται η Θράκη, η Μακεδονία, η Τσαμουριά… Ως Έλληνες Εθνικιστές, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στους Σέρβους αδερφούς μας, η οποία εκφράστηκε έμπρακτα στο παρελθόν και δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον κοινό Αγώνα για την Εθνική Αξιοπρέπεια και Ανεξαρτησία.Το Κόσσοβο είναι Σερβία!”

Back to Articles